vi har magt til at forebygge diabetes

Vi har magt at forebygge diabetes

Her er 7 kraftfulde skridt du kan tage for at komme i gang i dag

At leve med diabetes for voksne; At leve med diabetes for børn & unge; Risk & Forebyggelse for voksne; Risiko for Børn & Unge; Sundhedspersonale; EU Organisationer

Oplysninger fra NDEP er tilgængelig efter emne

Jeg kender alle kan gøre det, når de gør deres sind. En masse mennesker derude kender det kører i deres familie og de tror “Okay, jeg har tænkt mig at få det.” Nej, ikke er det så. Du kan forhindre det. Hvis jeg kan gøre det, så kan du.

Glenda Thomas Fifer; Gila River-reservatet og Forebyggelse Program Diabetes Deltager

Bevæge sig mere. Få op, komme ud, og komme i gang. Walk, dans, cykeltur, svømme eller spille bold med dine venner eller familie. Det er ligegyldigt, hvad du gør, så længe du nyder det. Prøv forskellige ting for at holde det sjovt.

Jeg fandt måder at arbejde aktivitet ind i min dag. Jeg gå i 10 minutter hver morgen. Om natten, min kone og jeg gå med vores datter .; Tom John; Seneca

At vælge sunde fødevarer. Fokus på at spise mindre. Spise fiber-rige frugter og grøntsager hver dag. Vælg fuldkornsprodukter såsom fuldkornsbrød og kiks, havregryn, brune ris, og korn. Skær ned på fede og stegte fødevarer. Du kan stadig få fødevarer, du nyder, bare spise mindre portioner. Vælg vand at drikke.

“Jeg plejede altid at gå tilbage til anden helpings. Nu, jeg forlader madrester til en anden dag. Jeg tror, ​​det er at arbejde. ” Josephine Malemute, RN; Athabascan

TAGE FRA NOGLE VÆGT. Når du begynder at spise mindre og bevæger sig mere, vil du tabe. Ved at miste kun 10 pounds, kan du klippe dine chancer for at få diabetes.

“Siden miste et par pounds, jeg føler sig bedre og har mere energi til at gøre de ting, jeg nyder.”; Loreli Decora; Wimmebago Tribe of Nebraska

Sæt mål du kan møde. Start med at lave små ændringer. Prøv at være aktiv i 15 minutter om dagen i denne uge. Så hver uge tilsættes 5 minutter, indtil du bygge op til mindst 30 minutter 5 dage om ugen. Prøv at skære 150 kalorier ud af din kost hver dag (det er en dåse sodavand!). reducere Langsomt dine kalorier over tid. Tal med din sundhedspleje team om dine mål.

“Da jeg først begyndte at gå, kunne jeg kun gå i ca 10 minutter. Nu føler jeg stærkere og er i stand til at gå 45 minutter hver dag “; Jonathan Feather; Eastern Band of Cherokee Indians

Optage dine PROGRESS. Skriv ned alle de ting du spise og drikke, og det antal minutter du er aktiv. Holde en dagbog er en af ​​de bedste måder at holde fokus og nå dine mål.

“At holde styr på min aktivitet tillader mig at se, hvordan jeg gør. Ved at gå i 10 minutter ved mindst 3 gange om dagen, jeg er i stand til at få mine 30 minutter i. ” Lorraine Valdez, RN; Isleta / Laguna Pueblos

Søge hjælp. Du behøver ikke at forebygge diabetes alene. Spørg din familie og venner til at hjælpe dig ud. Inddrag dem i dine aktiviteter. Du kan hjælpe hinanden træk mere, spise mindre, og leve et sundt liv. Gå en tur sammen eller spille en pick-up spil basketball. Deltag i en støttegruppe i dit område for at hjælpe dig med at holde på sporet.

“Efter middagen jeg ofte tage en tur med min familie i stedet for at se tv.”; Kelly Moore, MD; Creek Nation of Oklahoma

Holde på det. Gør selv små ændringer er svært i starten. Prøv at tilføje en ny forandring en uge. Hvis du får sporet, starte igen og holde på det.

“Da jeg ikke tror, ​​jeg har tid til motion, jeg husker, hvor vigtigt det er at være omkring for min familie.”; Ralph Forquera; Juaneño Band of California indianere

Vi har magten til at hjælpe vores folk og de kommende generationer. Vi har magten til at forebygge diabetes .; Yvette Roubideaux, MD; Rosebud Sioux

Tag dit første skridt i dag. Tal med dit diabetesteam om din risiko for type 2-diabetes og de små skridt du kan tage for at forhindre det.

Den USA-Department of Health and Human Services ‘National Diabetes Education Program (NDEP) i fællesskab sponsoreret af theernment ringens) og theernment () med støtte fra mere end 200 partnerorganisationer.

juli 2014

Bevæge sig mere. Få op, komme ud, og komme i gang. Walk, dans, cykeltur, svømme eller spille bold med dine venner eller familie. Det er ligegyldigt, hvad du gør, så længe du nyder det. Prøv forskellige ting for at holde det sjovt .; Jeg fandt måder at arbejde aktivitet ind i min dag. Jeg gå i 10 minutter hver morgen. Om natten, min kone og jeg gå med vores datter .; Tom John; Seneca; At vælge sunde fødevarer. Fokus på at spise mindre. Spise fiber-rige frugter og grøntsager hver dag. Vælg fuldkornsprodukter såsom fuldkornsbrød og kiks, havregryn, brune ris, og korn. Skær ned på fede og stegte fødevarer. Du kan stadig få fødevarer, du nyder, bare spise mindre portioner. Vælg vand at drikke .; “Jeg plejede altid at gå tilbage til anden helpings. Nu, jeg forlader madrester til en anden dag. Jeg tror, ​​det er at arbejde. ” Josephine Malemute, RN; Athabascan; TAGE FRA NOGLE VÆGT. Når du begynder at spise mindre og bevæger sig mere, vil du tabe. Ved at miste kun 10 pounds, kan du klippe dine chancer for at få diabetes .; “Siden miste et par pounds, jeg føler sig bedre og har mere energi til at gøre de ting, jeg nyder.”; Loreli Decora; Wimmebago Tribe of Nebraska; Sæt mål du kan møde. Start med at lave små ændringer. Prøv at være aktiv i 15 minutter om dagen i denne uge. Så hver uge tilsættes 5 minutter, indtil du bygge op til mindst 30 minutter 5 dage om ugen. Prøv at skære 150 kalorier ud af din kost hver dag (det er en dåse sodavand!). reducere Langsomt dine kalorier over tid. Tal med din sundhedspleje team om dine mål .; “Da jeg først begyndte at gå, kunne jeg kun gå i ca 10 minutter. Nu føler jeg stærkere og er i stand til at gå 45 minutter hver dag “; Jonathan Feather; Eastern Band of Cherokee Indians; Optage dine PROGRESS. Skriv ned alle de ting du spise og drikke, og det antal minutter du er aktiv. Holde en dagbog er en af ​​de bedste måder at holde fokus og nå dine mål .; “At holde styr på min aktivitet tillader mig at se, hvordan jeg gør. Ved at gå i 10 minutter ved mindst 3 gange om dagen, jeg er i stand til at få mine 30 minutter i. ” Lorraine Valdez, RN; Isleta / Laguna Pueblos; Søge hjælp. Du behøver ikke at forebygge diabetes alene. Spørg din familie og venner til at hjælpe dig ud. Inddrag dem i dine aktiviteter. Du kan hjælpe hinanden træk mere, spise mindre, og leve et sundt liv. Gå en tur sammen eller spille en pick-up spil basketball. Deltag i en støttegruppe i dit område for at hjælpe dig med at holde på sporet .; “Efter middagen jeg ofte tage en tur med min familie i stedet for at se tv.”; Kelly Moore, MD; Creek Nation of Oklahoma; Holde på det. Gør selv små ændringer er svært i starten. Prøv at tilføje en ny forandring en uge. Hvis du får sporet, starte igen og holde på det .; “Da jeg ikke tror, ​​jeg har tid til motion, jeg husker, hvor vigtigt det er at være omkring for min familie.”; Ralph Forquera; Juaneño Band of California indianere; Vi har magten til at hjælpe vores folk og de kommende generationer. Vi har magten til at forebygge diabetes .; Yvette Roubideaux, MD; Rosebud Sioux